Nya soffan, kärlek!

Har varit totalt oeffektiv hela dagen, när Emil kom hem från jobbet imorse klev jag upp efter ett litet tag & gick till kylskåpet & åt en banan och drack mjölk, sen somnade jag om på soffan i nästan 3½ timme till! Har plockat lite mellan varven men för det mesta har jag varit sjukt lat hela dagen. Imorse var jag nästan på väg att ta en kort morgonpromenad för det såg så skönt ut ute med snön.. Men då somnade jag ju på soffan.. & när jag vaknade va jag INTE sugen på att gå ut. Kul hur det kan tvärvända ibland.. 
 
Men i förrgår köpte vi en ny soffa :D vi tänkte att det är lika bra, vi kommer spendera så mycket tid i soffan framöver med bebisen, det kommer va snöstormar & snöoväder (mysväder) som gör att man inte VILL gå utanför dörren utan bara va inne & se massa bra film. & sen alla som kommer komma på besök osv. Så det va lika bra att slå till. Och ångra oss är de sista som kommer ske på denna planet.
 
Kameralinsen är inte den fläckfriaste men soffan är inte vitprickig på vissa ställen ;) 
 

Ring ring riiiiiiing

Jag känner mig så elak ibland.. Ringde mamma igår förmiddag, & så pratar vi i munnen på varandra i några meningar. Så säger jag slutet på min mening samtidigt som hon pratar: 
 
- Jag tänkte bara säga att jag har fått...
När jag bara hunnit sagt ordet "fått" avbryter mamma sin mening & så säger hon högt:
- VA?!?!
Förstår ju vad hon tror, så jag slutför min mening:
- Jag tänkte bara säga att jag har fått min vaccinationsjournal nu! 
 
Haha. 
Hur som haver så fick vi se bäbisen igår med ultraljudet, eftersom våran bm inte kunde känna skillnad på huvudet eller rumpan.. ifall den låg i säte. MEN jag har ju förstått hela tiden att rumpan är upp, huvudet ner som det helst ska vara. & så känner jag ju nästan bara sparkar på höger sida. Så den ligger & myser mest på vänster. Fy vad nervös jag har varit, har läst massa om vändningsförsök och kejsarsnitt, vilket jag inte vill gå igenom om jag verkligen inte måste.. Så vi fick iallafall bekräftat att allt var som det skulle. Kändes som inför rutinultraljudet, så nervös var jag fast det egentligen inte var ngt att vara nervös över.. Vi visste ju redan att allt skulle vara bra, det var ju endast positionen som vi skulle ta reda på denna gång. :) så inga vändningsförsök eller något sådant, sköööönt. 
 

Grannarna???!

Vi har konstiga grannar, vissa av dem är såhära 'Dom gör det så då måste vi göra likadant' för dem inte kan vara sämre. Vet inte hur många gånger i somras när jag var ute & började klippa gräset som karlarna runt omkring tog ut sina gräsklippare också en efter en. Måste vara jobbigt att när vi har kortare gräs på våran gräsmatta...
 
Så nu har ena grannen tagit dit en grävare & står bakom några buskar, & är inte det lite konstigt? Kanske ett sammanträffande bara men vi har ju haft grävare & en lastbil här några gånger på knappt en vecka nu när infarten skulle breddas & få massa nytt grus o grejer. Typiskt männen i husen runt vårat, kan inte vara sämre än andra. Inte första eller sista gången man ser det beteéndet heller, tyvärr ;) 
 
Lördags; Man kan aldrig få för mycket götta.. eller....? Dock åt jag knappt någonting, trångt i magen! 
 
Nu har jag äntligen tvättat klart ullskinnet.. Bara något skum man skulle badda in & sedan låta lufttorka..
Får se hur det blev sen.. Hoppas det blev fint, mitt gamla skinn jag låg på när jag var liten, alltså 1991 & några
år framåt & det är lika fint än idag, 21 år senare! 
 

Helgen :)

Vilken bra helg vi haft, i fredags kväll åkte vi med Elin & tittade på hockey. På lördagen åkte vi till svärföräldrarnas studio i härnösand, hittade även mössan till bebisen som jag letat efter men den har endast funnits på internet tills nu :) sen handlade vi massa mat på ica maxi och sen hade vi en riktig fettokväll! & igår var vi några mil bortom Sundsvall, kom hem på kvällen, skjutsade hem Emils pappa och åt middag hos dem också. Sen lagom hem till bingolotto, hehe. Idag var vi till mvc, ja det drar ihop sig kan man säga..

Såhär var jag imorse..

Vaknade innan Emil kom hem från jobbet, upp och kissade, gick & la mig.. 
 
Låg & blundade.. 

Emil kom hem.. 
 
Jag gick upp, åt frukost. Omöjligt att somna om annars när magen knorrar.. 
 
Gick & la mig igen brevid Emil.. Vi somnade..
 
Vaknade kl 12! & jag somnade iallafall innan kl 00 igår & har sovit som en stock hela natten!
 
Jag skulle kunna sova 24/7, nu klev jag bara upp för att jag var så hungrig.. Sov kanske två timmar på soffan igår eftermiddags också, drömde konstiga drömmar om att jag var Super Mario osv som samlade stjärnor i olika världar som i Super Mario World (Nintendo 64).. Då känner man sig inte alls knäpp när man vaknar & inser att man ligger hemma i soffan & inte har en mössa med vingar på huvudet!
 

18 oktober :) -

Igår var jag ju som sagt & färgade + klippte håret, lite förnyelse blev det iallafall, ingenting drastiskt men tunna slingor i håret fick jag också, & jag har fortfarande kvar mina rödblondbruna sen förra gången, vet inte vad den färgen heter på frisörspråk? koppar kanske? :s hur som haver, snygg i håret tills förslossningen iallafall. Bara ynka 3 v kvar till Bf. Går in i v 38 imorgon, vilket gör att jag gått 37 fulla veckor. 
 
Svårt att hitta en bild som gör håret rättvisa när ljuset i badrummet är annorlunda.. men ungefär såhär :)
 
 

Snövädeeeeer.

Åkte till svärföräldrarna på förmiddagen, Emil skulle byta till vinterdäcken. Så när vi kom hem bakade jag några muffins för om ett tag kommer Elin hit & hälsar på. 
 
 
Idag har det ju alltså snöat (& varit massa slask snöregn också.). Fast nu är det nästan borta, ska bli regn imorgon? har iallafall haft en rejäl jullängtan idag :) 
 
 
Tänk att djur känner på sig om man tex är gravid, spelar ingen roll vart i graviditeten man befinner sig. Troy & Bumsan låg och myste idag. Troy är duktig på att försöka lägga sig på magen men såklart orkar jag inte ha en sån tung vovve på mig så han fick nöja sig och ligga nedanför :) 
 
 
Imorgon ska jag äääntligen klippa mig & färga håret!!!!!!!! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!! :D

Helgen som varit

I lördags åkte vi iväg & gick på höstmarknad, sen hem till svärföräldrarna & åt middag osv. Igår var vi också där ett tag, tills det var dags att åka & spela bingolotto hos Malin & Robert, och såklart träffa lilla bebis-Tyra så söööt! Så där spenderade vi några timmar, sen åkte vi hem & tittade på en film på tv :) 
 
Nu ska jag fortsätta hålla mig sysselsatt! 

Igår - 8 oktober

Igår 8 oktober - 8 november 
 
Var då i v 35 + 3, & det var precis en månad kvar till Bf, idag en dag mindre. :) 
Ja herregud vad jag tjatar om denna bebis. Men så blir det när man bär det barn som betyder allt 

Hemma igen, dags att sätta igång lite med det viktiga.

Vi började göra oss klara att åka direkt efter Solsidan igår, åkte & tankade och sedan raka spåret hem. Det var så skönt när vi äntligen kom hem! Vi har haft en bra och lugn helg, har träffat familjen, morfar & mormor, mostrarna, kusinerna & även farfar. Sista gången med magen, nästa gång är det en bebis som följer oss :) 
 
Blev hemskt glad imorse när jag öppnade brevlådan. Ett stort, tjockt, mjukt paket... :D 
 
 
& det var min kappa! Kul att jag kan knäppa igen den trots magen, fast då ser jag ut som en boll tycker jag.. :) 
 
  så ser den ui iallafall!
 
Och helt tomhänt kom vi inte hem igår heller, jag köpte mig ett par skor & en julstjärna under helgen, (VILL JULPYNTA NU), en mjuklift fått av moster, massa värmeljus (14-timmars brinntid) & 2 ankelstrumpor fått av styvmamma, ett paket blöjor av pappa & styvmamma, & så tog vi även med vaggan som min farfar gjorde till min syster så jag ska ta ett sandpapper & fixa till den lite bara. Ja det var väl allt? Tror jag. Dags att börja packa bb-väskan lite smått nu.
 
Haha satt & tittade igenom några tidningsutklipp hos morfar & mormor.. 
 
 

Dojjor!

Vinterskor! Svårt att hitta.. Man kan ju liksom inte bara köpa snyggaste random skorna man hittar & tro att dem ska räcka när det är flera minusgrader.. Suck! Jag ska sluta bry mig (lycka till..) med hur mina varma vinterskor ska se ut, huvudsaken är ju att dem uppfyller kraven på hur vinterskor ska va: 
1. VARMA
2.VARMA
3. VARMA
 
Hur dem ser ut påverkar ju inte funktionen.. men nog vill man att dem ska va snygga också!
 
Vintrarna blir ju så mycke roligare om man har varma kläder ;) (vuxenpoäng för vuxentänk!) 
 
Här går dock min gräns: 
 
 

Vett!

Tog en promenad med Elin ikväll, & imorgon måste jag packa min väska.. Vad grym jag har blivit på att packa nu för tiden när vi åker iväg, tar inte med mig massa onödigt längre! Lite vett har jag lyckats banka in i skallen de senaste åren. :) 

Haircut cut cut

Idag, är det 2 veckor tills jag ÄNTLIGEN ska klippa mig & färga håret. Sa ju att jag skulle vänta så länge det bara gick, & nu har jag hållit ut ÖVER en månad med att känna mig grotesk i frillan, tiden går fruktansvärt fort :D  Ååååh vad jag längtar .. Är inte bekvämt att gå runt med en utväxt som är lika lång som en telefonstolpe.
 
 
Igår var det väldigt rolig post :) (till bebis)
 
Mammas vän Lena, är otroligt duktig på handarbete, så hon stickade 3 par tjocksockar, & en jättefin kofta. Naturligtvis inte könsneutralt, utan eftersom det är 'bestämt' (klassiskt) rosa för flickor & blått för pojkar, så gick sakerna i någon av de färgerna. Dem var riktigt fina & jag är väldigt tacksam. Visste att paketet skulle komma men inte såhär snabbt :) 
 

vill ha!!

Blir gaaalen, har fastnat totalt för en jättefin kappa.. Helt insnöad! Kan göra vad som helst för att den ska bli min, typ.. Men enda kruxet är att den finns hos en privatperson, & jag vågar inte göra affärer med människor hur som helst utan det ska göras öga mot öga. Så jag får se hur denna saga slutar, lyckligt eller olyckligt! Den finns kanske inte ens kvar? Har letat runt massa på nätet men inte hittat ngn liknande. Irriterande! Kappa, i want yoooou! (tänk att man ska va så tokig i materiella ting :))

kaka

Blev bjudna på riktigt god mat hemma hos svärföräldrarna, bortskämd man blir när man åker dit och alltid får så go mat.. Bestämde med Elin att gå imorgon istället, regnade! så jag bakade en kaka så det finns att bjuda på & även smaka på sedan när Emil kommer hem ;) hehe.

Muuu


 
 
 
Trots att jag känner mig som en fet & frodig kossa vissa dagar så är det väldigt mysigt med denna mage (speciellt när jag sitter hemma med mina jääättesköna velour mysbyxor som inte sitter åt nånstans).. Längtar dock väääldigt mycket tills bebis är ute, kilona försvinner, & jag får börja med mysiga promenader med vagnen & även börja smått på gymmet om det går som jag vill. 
 
Snart kommer min kära pojkvän & hämtar mig, så åker vi till svärföräldrarna & äter gomat. Sen promenad med Elin för min del, Emil åker till gymmet han :) 

RSS 2.0