Lördagkväll

Har man inget att göra så skaffar man sig ngt att göra :) började morgonen med att baka bröd, äta frukost, renbädda sängen, tvätta, städa & sist men inte minst, duscha! Gick in till stan sen, ny mascara & lite chips och dip till ikväll. Minns inte sist jag åt chips, sjukt längesen. Helt ärligt så är jag inte ens sugen, och har inte varit på länge, men köpte endå. Dumt egentligen, men litegrann skadar ju inte ;) när Emil kommer hem ska vi se filmen vi hyrde igår, hann se en igår sen la vi oss. Jack & jill såg vi igår iaf, haha störd film. Ikväll är det ngn svensk vi såg trailern på och vi kunde inte sluta skratta.. så hoppas den är bra! :)

Äntligen!

Sitter & väntar på att få min rast.. Hungrig! Verkar bli en skön eftermiddag, sen äntligen helg :D så jävla sköööönt!

Jobb & promenad

Ut och gick med Elin en sväng efter jobbet, sen satt vi ute här hos oss och pratade massa och sen vaknade Emil och kom ut till oss :) nu är han på jobbet och ja, jag ska väl sova strax! Gamla tanten.. Behöver verkligen timmar och åter timmar av sömn för att vara utvilad. Fattar inte hur jag klarade mig förr när jag va 'ung'.. alltså typ 16-17.. Eller ja enda tills jag fyllde 20, då hände ngt i kroppen, haha.

Tanken slog mig..

Faktiskt så är det inte alls långt kvar nu till bf.. på fredag går jag in i v.26 (25+0). Vi glömmer bort hur nära det faktiskt, egentligen är!

Nu har jag iallafall kommit hem från jobbet, duschat och sedan la jag mig i sängen och smörjde fötterna och magen. Fötterna sitter knappt kvar! Hoppas de mår bättre imorgon, 7-16 pass sen äre bara fredagen kvaaar sen helg! :) nu ska jag sova, så underbart!

Tidsfördriv

Har vaknat, gjort mig iordning & ätit frukost. Nu fördriver jag tiden här framtills att det är dags att gå till jobbet. Jobbar 12-21 idag, skönt med kväll & lite ob. 
 
Igår kväll hyrde jag & hjärtat 2 filmer, så låg vi bara i soffan och jäste. Sen när det väl var dags att sova så var Emil tvungen att åka iväg & jobba, sådär oplanerat.. BLÖÖÖÖ tänkte jag då! 
 
 
 

Lillpluttis

 
Växer så fint i magen♥  
 
Har en ledig dag idag, så skööönt. 

Sol sol sol

Det känns ju inte bra alls att vara hemma idag också, dock det bästa. Ska jobba helgen & nästa vecka blir det också ganska fullt upp, hoppas jag är frisk.. Åt nyss en banan och den smakade blåbär! världens bästa smaksinne just nu, haha. Var ju iallafall till mvc igår, allt såg bra ut. Fick lyssna på bäbbäns hjärta ♥ Barnmorskan fick en riktig tjottablängare så hela apparaten höll på flyga ur hennes hand, less unge eftersom h*n flyttade sig hela tiden hon kom och tryckte med dopplern.
 
 
 

Torsdag 19 juli

Bakade bullar igår :)
 
 
Emil & hans mamma åkte för någon timme sen, dom hade massor att göra idag.. Klockan 13 ska jag vara hos mvc för att mäta magen och allt man gör. Imorgon går jag in i v 25 :) 
 
 

God morgoooon blekis

Klockan är knappt 7, klev upp kl 4, gav upp för det går inte sova med denna nästäppa. Så nu har jag ätit frukost & har ringt jobbet för att sjukanmäla mig.
 
Kom att tänka på en sak, jag vet inte hur många gånger jag fått frågan: "Hur mår du?" Antingen har jag svarat "Bra" om jag nu mått bra, eller "trött" eller ngt annat mindre bra. Då har jag ofta fått tillbaka "Du ser lite blek ut".. Senast fick jag höra det måndagkväll på jobbet, haha. Då hade jag ju bara förbannat ont i halsen, men det är inte första gången. Tycker själv att jag inte brukar vara blek vid halsont.. Var tvungen att se mig i spegeln efteråt - helt normal. Kanske kunde varit lite bättre på att smeta på solpudret på morgonen dock.. Man bara JAG VET att jag är blek, jag föddes sån. Jag hade jättegärna varit lite brunare i hyn, men nu blev det inte så. Och så ibland är jag sämre på solpudret också så då blir jag ju automatiskt blekare än jag kan vara. För fuska går ju ;) Iallafall så är det slut på solandet för min del endå i framtiden. Jag är hellre blek och har fin hy än att få första rynkorna om några år.. Ute lär man ju va, med solskydd och grejer. Men inte pressa. Big no no!
 
Värt? ingen plastikoperation i världen kan rädda. Nice? nääää fyyyyyyyyyyy

Hemma & snorar

Det gick ju bra att jobba idag, not. Känns som jag har svalt taggtråd.. förkylning, ååh så roligt ....
 
Hur som haver, för att inte gå under av tristess men samtidigt inte anstränga mig för mycket idag satte jag mig på golvet & gick igenom alla bebiskläder en gång till, tittade extra på dom, vek ihop dom, sorterade dom & bar ned dom till garderoberna. Där får de vara tills jag kommit på vart jag vill ha dom, och hur. Det var så mysigt, satt i över två timmar. Igår tvättade jag även upp massa saker, kanske är tidig.. Men längtar så otroligt mycket, och det är skönt att få det bortgjort även fast jag skulle kunna stå och tvätta bebiskläder varje dag. Man kan ju inte sluta le när man ser de små pluttiga kläderna hänga på tork. 
 
  Mitt hjärta smälter av alla små kläder 
 
 
    3 små kissebebisar hemma hos pappa 

Mördarveckan kallar

Trodde jag skulle jobba kortdag idag.. Men nej nej. Idag är det delat! Alltså måste jag sova när jag kommit hem där runt 11, & laga matlåda ikväll efter sista passet, för att sedan lägga mig och kliva upp 5.30 igen. Det gör ju faktiskt ingenting om det är fint väder ute, men nu öser regnet ner & det blåser.. Väder som gör att man bara vill ligga under täcket! 
 
Iallafall så kommer dethär va en mördarvecka, är ledig 1 av veckans alla 7 dagar.. Har inte jobbat såhär många långa dagar sen jag var nygravid och hade alla krafter i världen, & ingen mage som tog upp plats, så får se hur det går denna vecka. Nu iväg mot jobbet, är man bortskämd som har endast ca 5 minuter till jobbet? jaa-a det tycker jag :) 

Söndag 15 juli - hem igen!

Är hemma hos familjen i Vilhelmina.. Vi åkte ju hit i torsdags, hem senare idag. Även mamma & systrarna har kommit hit från Gävle så dom är hemma hos morfar & mormor så äntligen fick man träffa dom också, det blir som så långt mellan gångerna.. Igår var vi till Åsele för att gå och titta på marknaden. Det var regnskurar om vartannat, så fruktansvärt skönt att bara vara där över dagen och inte bo där över helgen. Så var det ju mest samma saker som såldes också, men det slutade med att vi kom hem med ett kilo sourcream & onion krydda och även en häftig body till bebis.♥ 
 
Och i fredags tror jag det var? ja skitsamma, så var vi över till min moster och fick maaassa fina bebiskläder! Vi satt och tittade igenom & valde ut det vi ville ha, det blev nästan allt. Så imorgon när jag slutat jobba ska jag sätta mig ner & kolla igenom allt igen, sortera osv. Mysigt! Så ska vi hämta vagnen idag också så får den följa med oss hem.
LYCKA!  
 
 

Måndag - första dagen på veckan..

Idag kommer äntligen syster hit! Kul :) Nu har jag iallafall slutat jobbat & även varit och handlat massa mat, och käkat lunch. Lägger jag mig ner nu kommer jag garanterat somna, och få ingenting gjort så det går absolut inte.. & igår var det den 8 juli, vilket betyder att det då var prick 16 veckor kvar till bf.. alltså det är ju ingenting! Så var det även pappas födelsedag :) 
 
Igår kväll kom vi även hem med en ny bil, inte fy skam. Förjävla fin är den. Emil är sååå nöjd, & jag med såklart :D
 
 

Matlista ;o

Sitter & försöker klura på en matlista.. Syster kommer på måndag, så det blir mycket enklare att bestämma nu redan i förväg vad som ska ätas dessa dagar hon är här, och innan vi åker iväg till helgen. Bläää jag gillar inte sånthär, att planera middagar.. 
 
 

6 juli - v 23

Vilken hääärlig dag, vaknade halv 7 imorse, pigg och glad. När Emil vaknade renbäddade jag sängen, tog en redig städning, startade en tvättmaskin.. Sen åkte vi iväg & kom hem strax innan Emil skulle iväg & jobba natt.. 

 

Var till frisören igår och skämde bort mig lite bara sådär.. Så sköönt med en ny hårfärg & nyklippt hår. Satt från 13.30 till 18.00. Blev lite längre än vi trodde, mitt hår ville inte göra som hår brukar. Och det mest logiska funkade inte alls.. som alltid funkar annars. Hon som klippte mig hade aldrig varit med om det någonsin, & då hade hon hållit på några år.. haha jag kunde bara skratta åt allt. Super nöjd blev jag iallafall, & jätteduktig tjej med underbar service! Precis som det ska vara. 

 

Första dagen i v 23 idag :) 


Onsdag morgon

Godmorgon! Har sovit lite längre än vanligt idag, vaknade lite innan 10, känns ju lite utvilad iallafall! skönt att sova.. Får däremot lite dåligt samvete för det känns som jag sover bort hela dagen när jag sover längre än kl 8 :s Börjar inte jobba förrän kl 16 idag hur som helst. Vet däremot inte alls vad jag ska göra fram tills dess mer än att först och främst äta frukost.. Kanske ta fram gräsklipparen, det är ett borde & måste.. Vi får se! 
 
 
Min älskade pojkvän, min man, min framtid! Ett liv vi skapar tillsammans 
 

Våran älskling. Nu får hela världen veta!

 
Så jag misstänkte alltså att jag var gravid ett bra tag.. Vågade inte ta testet ifall det skulle visa negativt även om jag förstod innerst inne att jag hade en inneboende. Tog min sista snus veckor innan jag tog testet, för jag förstod. Hade gått ca 5 veckor innan jag tog testet, haha.. 
 
 Magen växte & blev större, (här några dagar innan jag gick in i v 14). Såhär tidigt är det ju mest bara svullnad eftersom fostret är så litet.. Kände mig bara lönnfet. Min mage som gick innanför höftbenen innan, så jag fick emellan en hand mellan magen & byxkanten!) klart jag tyckte då att detdär putet var fruktansvärt gigantiskt!
 
 
 En vecka senare.. I denna period kände jag första "fladdret". Som en liten fjäril. Förstod att det var första rörelsen jag kände, för det var något jag aldrig känt förr.
 
 
  i v 18 + 4 var vi på ultraljudet. Jag hade räknat 3 dagar före, så nu fick vi rätta datumet. Heeelt underbart att ligga där & titta på skärmen och se bebisen. Hur den rörde sig och sparkade, samtidigt som jag kände små buffar på insidan. Nyfikna som vi var, men endå genomtänkt beslut, tog vi reda på könet. Så det är 80% säkert vad det blir :) såklart spelar det ingen roll vad det är för kön, men nu kan man köpa lite annat än neutrala kläder. 
 
 2 dagar efter ultraljudet. 
 
 Gick in i v 20. Midjan har jag fortfarande kvar! Framifrån ser jag ju smal ut.. 
 
 MEN skenet kan bedra. Har ett jäkla put! 
 
    Idag är jag i v 21 + 4. (alltså så har jag gått 21 fulla veckor och är 4 dagar in i v 22). Köpte en ny klänning idag, som funkar ett bra tag framöver, kanske hela graviditeten till och med om jag inte jäser trippelt så mycket. Det fula golvet jag står på ska även det bytas ut, så ignorera! 
 
Hur som haver, vi är så jäkla lyckliga. Nu vill jag att sommaren ska gå fort. Och våra familjer & närmsta vänner har vetat ett vääldigt bra tag, men nu är det öppet för resten att ta reda på informationen. Det har säkert nått ut till vissa innan, och en del har nog redan förstått. Och dem som sett mig har nog förstått också, men tanke på hur smal jag var för bara några få månader sen. Men det är nu sen ultraljudet det verkligen växt till sig. Och det är så mysigt! Det är en sån stark kärlek sen dag 1. Jag hoppas verkligen dom som vill, får uppleva detta en vacker dag dom också. Det är så orättvist att en del inte får gå igenom detta.. 

RSS 2.0