23 juni

Var inte så mycket bättre på att skriva här, haha. Har så mycket annat i mitt huvud just nu.. Igår var det iallafall midsommar, vi åkte ut till svärföräldrarna och åt middag, sen hem för Emil skulle iväg och jobba, såklart slocknade jag på soffan innan midnatt.. Totalt klubbad! 
 
Jobbade iallafall förmiddagen igår, och sen hem & klippte gräsmattan så benen kändes som spaghetti efteråt, orkar ju inte lika mycket som för några månader sen men det är väl inte så konstigt? Näeee. Men försöka går ju =) Hade iallafall en bra midsommar utan fylla, kände bara lugnet och njöööt. 
 
 
 
 

otroligt!

I tisdags var jag med om en otroligt underbar grej, bland det vackraste som någonsin hänt hittills i mitt liv. Snacka om en miljon känslor på en gång - så underbart. Tror Emil håller med mig på den punkten, helt obeskrivligt.

Och så har min älskade pojkvän börjat lägga golv i köket, blir skitbra!

Stressad

Nu har jag bytt tillbaka till blogg.se igen, bloggplatsen va totalt värdelös! Nu kanske jag blir bättre på att på att uppdat.. vi får väl se. Kom hem från stan för ett tag sedan, har känt mig så stressad idag, över allt och ingenting. Och såklart glömde jag hjärnan hemma när det var dags att handla.. 
 
Imorgon åker vi nog och tittar på golv, vi vet ju precis vilket vi ska ha men om det finns kvar är en annan femma.
Det kommer bli riktigt fint sedan när det är klart! Vi ska lägga i hallen och sedan in i köket, kommer bli sååå bra. 
 
 
Och igår var det en bra dag, var med Elin ett tag & fick även massa fina kläder, jackor & skor. Båda nöjda och glada, hon blev av med det och jag drog hem det. Tur vi har så galet mycke garderober i detta hus. Måste rensa jag också, kommer nog bli en hel del, iallafall om jag ska kasta det som inte blivit använt på ett tag, men gör man det? Nää.. haha. Måste dock! 
 
 

RSS 2.0