V 30+0 idag, vilket betyder att detta är första dagen i v 31. Tiden går så fort, veckorna bara flyger förbi. Det är ca 9 veckor kvar nu bara, det går så fort.. Vilket bara är positivt. Vi längtar efter att träffa dig lilla K ♥ 
Känns som att det är dags att packa BB-väskan snart.. Så det är klart & jag inte behöver tänka på det.. Man vet ju aldrig, rätt som det är får man åka iväg.. Det behöver ju inte ta 40 veckor.. Men jag hoppas verkligen det inte händer än på några veckor! 
 

Sköna måndagskväll!

Vi hyrde filmer i lördags, däribland "Kvarteret skatan reser till Laholm". ALLTSÅ HAHA sån underbar film! Verkligen min humor  ♥ 
 
Imorgon är det tisdag vilket betyder att jag har några roliga saker att göra innan jobbet kl 16 :) 
 
Kl 21 börjar ju den nya serien på 4an, om dvärgarna. Måste se! Så mysigt att det är mörkt på kvällarna nu, jag ääälskar värmeljus. Så nu passar jag på ;) 
 

Restaurang & bio.

Vi hade lite fredagstristess igår.. Så vi bestämde oss för att åka till härnösand & titta på snabba cash 2 eftersom dom slutat visa den här. Vi hamnade på en restaurang som låg vid vattnet, så vi satt i det fina vädret på terassen och åt väääldigt god mat. 
 
 
I måndags, 20/8, förlovade vi oss. Vi fick ringarna redan på torsdagen men var tvugna att vänta till måndagen när vi hade skrivit 20/8 i ringarna. Vi tänkte att det var dags nu efter snart 2 år tillsammans & en liten på väg. Då om någongång, hör det verkligen till. 
 
 
 

Kvällsrutinen ♥

Nu äre kväll, Emil jobbar & jag ska väl snart lägga mig! Ja klockan är inte ens 22 meeen är man trött så är man! Tog en promenad med Elin i eftermiddags, skönt att röra på sig fast det går trögare & trögare såklart. :)  
Nu ska jag lägga mig & massera magen ♥  min dagliga kvällsrutin! Natti.
 

Äntligen lite nytt!

Har nyss beställt lite kläder, första gången på länge jag varit såhär sugen på att köpa kläder till mig själv, är ju mest fokus på lillskrutten. Emil frågade imorse när jag nämnde att jag skulle beställa kläder idag, om jag inte skulle börja köpa mammakläder snart.. haha, ALDRIG!!
 
Försöker hålla mig borta från det så länge det bara går. De mammakläder jag sett är så hemskt fula, & hur ofta kommer jag använda dom sen då? Kommer ju inte vara gravid resten av livet.. :) så försöker hålla mig borta från det så länge det bara går.. 
 
 
Nu ska jag göra mig klar för att gå & handla, ska göra riktigt god mat idag ;) 
 
 

Kräftis!

Igår efter att vi varit & slängt alla våra sopsäckar med skräp & rensat upp lite utanför huset åkte vi till Emils föräldrar, åkte in till stan igen & blev bjudna på mat, så åkte vi till coop & köpte kräftor! Såå gott. Så hämtade vi även ut åkpåsen. Så jäkla fin den var, mycket finare i verkligheten än på bilden. Beställde den när den funkar att ha till -20 grader.. Det är ju norrland vi bor i! Så tusen plus i kanten att den var så fin :) Ja & så tittade vi på filmerna vi åkt & hyrt också, vi har ju inte sett Hunger games innan, men satan vad bra den var! 
 
Invigde även nya biljardbordet, roligt! ;d
 

Känslan av en höstdag

Var hemma runt kl 22 igår, gick & la oss nästan direkt efter.. Vi skulle egentligen hyrt film men vi hann inte innan macken stängde & så var jag så trött så med 100% säkerhet skulle jag sovit innan filmen ens börjat, är ju en kväll denna dagen också ;) 
 
Gick ner & hämtade upp mina mysisar
 
 
 
Typ världens mysigaste innetofflor, eller vad man nu ska kalla dom? Älskar hösten (känns som riktig höst-dag idag) när man kan börja klä sig mer varmt & mysigt, med stickat, & varma fina halsdukar, vantar osv. Den värme som varit, har inte alls varit behaglig för mig.. alls. Har knappt njutit av värmen, för varmt.. annars brukar jag va som en likmask som kryper fram i värmen & riktigt njuter av somrarna, men nä inte denna sommar.. förståeligt.

Första gången!

Idag är det lite mycket som händer, hur ska dagen räcka till känns det som. Men det gör den! Ska snart väcka Emil, så börjar föräldrargruppen kl 14.30, första träffen! Spännande :) Sen åker vi väl nästan direkt till Sundsvall & sen hem igen. Sen har vi även hunnit med en annan sak idag :) Avslöjar sedan!
 
 
 

Snart snart!

Slutar äntligen snart, och då är det en ledig helg tillsammans med min älskade pojkvän! Vet inte alls vad vi ska hitta på.. Kliver även in i en ny vecka med bebben idag! :) wiiiie!

Vilken överraskning!

Ja igår var jag ledig, så skönt! Passade på att klippa gräset, tur det för idag spöregnar det ;o som vanligt! Vi åkte och mötte upp bussen igår också, mamma skickade upp några bebisgrejer så när dom passerade här var vi och hämtade dem. Sen åkte vi faktiskt på pizzerian och hämtade mat, såg på filmerna vi hyrt & lite senare ringde moster & frågade om vi var hemma :) så dom kom förbi här och hälsade på när dom endå var här omkring och åkte. Så roligt! :) 
 
Idag jobbar jag kväll, orkar inte att det regnar.. Perfekt väder att ligga under täcket & göra ingenting! Tycker vi skiter i denhär "sommaren" och hoppar direkt till hösten, september! Eller varför inte oktober? :D Har ju tusen saker att göra innan dess dock.. Samtidigt vill man inte bli färdig för tidigt heller! Inte jag iallafall. 
 
I lördags (första dagen i v27) :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Regn i förrgår också.. 

Veckan

Senaste veckan har vi försökt klämma in lite nöjen iallafall när vi haft tid :) så i förrgår kväll var vi på bio, Cockpit såg vi. Så grymt bra film! & igår var det så fint väder så vi skulle åka till Smitingen & bada, när vi åkt en bit blev det molnigare & molnigare så när vi var framme började det regna lite och blåsa. Så det sket sig! Spenderade eftermiddagen i studion istället, var ute på stan både med Emil & sen hans mamma. Emil hittade några små bebistofflor & en body. Nästa sväng köpte svärmor söta små strumpor till bebis också, & nu tittar jag lite smått på åkpåsar. Har sett en vi skulle få av dem så det är bara att beställa :) Dock blir det när företaget besvarat mina frågor om den! 
 
Nepp nu ska jag sova, totalt värdelös på att lägga in bilder.. det kommer! jobb hela helgen så kommer inte bli så mkt skriva men sen så! 

RSS 2.0