Långpromenad

Blev en långpromenad idag, egentligen var det inte meningen & sedan i efterhand totalt onödigt (allt för en bingolotts skull!) men nu är jag äntligen hemma & har ätit mellanmål så jag överlever fram till middagen ;) Tänkte laga smördegsinbakad fläskfilé, söndagslyx! ♥

 

 
 Hörde denna igår, hur skön?! jo jävligt skön.. speciellt när jamaicanen börjar sjunga! 
 

27 september - ♥

Fredag imorgon igen då! Shit vad tiden går fort, går in i v.35 då så nu börjar det verkligen närma sig. Tiden går fort men endå känns det som att den står still.. Knepigt! :)
 
 
 

Kväll

Satt & tittade på x-factor, hann titta i knappt 10 minuter sen ringde mamma ♥ vi pratade i 1h & 15 minuter sen sa vi godnatt, puss & kram, hejdå. :) Nu har jag kopplat in min dator till tvn & tänkte se hollywoodfruar på tv3play. Jag som missat alla avsnitt för att titta på sitcom tisdagen på kanal5, måste bara vänta tills virussökningen är klar innan jag sätter mig i soffan, sitter på golvet just nu och det är fan INTE skönt, varken för rygg eller rumpa .. Har tvättat ansiktet, bortstat tänderna & tagit in täcket till soffan så nu myser jag strax ner mig! kanske somnar som vanligt, fast.. nää jag får inte!! Kanske orkar se iallafall två avsnitt,sen har jag fler avsnitt att titta på i helgen :) 
 
Mina 

 

 
Bild som Sanna tog när hon var här för 3 veckor sedan :) 
 

måndagkväll :)

Vilken bra dag, följde med hjärtat idag för han skulle klippa sig, sen åt vi ute, sen hem för att invänta att åka iväg till vanliga kontrollen på mvc. Allt såg bra ut, som det gjort alla gånger hittills, har även köpt fina sängkläder till bebis och två hello kitty väskor som passar småtjejer. Nu är det strax dags för mig att sova, blää hatar att sova själv! Slappnar bäst av när Emil är hemma, konstigt kanske men så har det blivit med tiden. Man växer ihop helt enkelt.

Natti!

Wiiie glad tjej

Köpte ett våffeljärn idag! :D Så till middag ska jag testa om den funkar bra ;) ska göra matiga våfflor med en uuunderbar röra till. Håller tummarna att det blir ungefär som langos, för det är så sjukt jävla gott! Äntligen är det fredag, & ledig helg för Emil :) 
 
& igår fick Malin & Boman deras efterlängtade bebis! Jag är så glad! 
 
 

MEN SERIÖST

Tycker nästan allt som har med försäkringskassan att göra är hemskt komplicerat, eller så är det bara jag som är fruktansvärt trög! Läser & läser, försöker förstå, tänker så hjärnan knakar & huvudvärken invarderade mitt lilla huvud :O Tänk att det kan va så svårt att tänka.. Varför skriver dem inte på samma sätt som när man förklarar saker för tex en 3 åring? DÅ hade jag ju inte behövt sitta & fundera såhär hårt på vad som menas! Måste nog ut å ta mig lite luft ....
 
 
Igår tog jag denna bild, som de växer :D Imorgon går jag in i v 34 redan, & i förrgår var vi till Sundsvall & fixade sista sakerna. Nu är det bara hygienartiklarna kvar SEN är jag redo :) 
 

Men blöö

Är helt tom i huvudet! Letat mitt linne som är heeelt borta. Kan inte komma på vart de kan vara, har letat överallt på möjliga ställen.. Minst 5 gånger.. Men den kanske har vingar och typ har flygit iväg ......

Promenad i fint väder

Kom hem från en promenad för en stund sen, det är så galet fint väder idag. Gick längst ån, sen vände jag fast det var så skönt & jag tänkte gå längre, men tur att jag vände för efter några små uppförsbackar på tillbaka vägen började högra höften göra ont, fick hemskt 'sköna' sammandragningar och kissblåsan höll på spricka, allt på en gång! Så gissa om det var underbart att komma hem :)
 
Meeen det var så skönt att vara ute & gå, måste börja göra det i den mån jag orkar, är hemskt bra annars på att gå in till stan & vara där men det är en helt annan sak.. Det är mycket nu som tar plats i huvudet, som jag går igenom gång på gång, tänker tänker tänker. :) 
 
 
    
 
 

Lööördag

Vaknade imorse av att Emil kom hem så jag låg kvar ett tag innan frukosten lockade för mycket ;) senare var jag ute på tomten och friserade några buskar innan det var dags att väcka Emil. Drog iväg en sväng till hans föräldrar och nu är han på jobbet medans jag sitter framför tvn, matar kulan med vindruvor & bubbelvatten. Gött!

Lååångsamt

Så tråkigt när Emil jobbar natt.. kommer säkert inte ha några problem att somna sen dock, det spöregnar nämligen! Igår fick vi något ryck och möblerade om här inne i vardagsrummet, blev mycket bättre. :)

Satt och kryssade i listan jag gjorde tidigare i somras med allt som vi bör ha innan vi blir 3. Vi har det mesta nu, så skönt att kunna slappna av mer och mer.. Idag blev vi även en bärsele rikare.

Fredag!

Vilket betyder att jag går in i v 33 idag, här går det undan ;) vi har hunnit med en sväng till bb idag också för att titta runt, så man vet vart man hamnar sedan.. Spännande!

Emil är och tränar, och jag sitter på soffan och mår i myskläder. Riktigt höstmys väder så det är heeelt OK att göra som jag :)

Farligt!

Vem kunde tro att gårkvällen skulle sluta som den gjorde? Med nybakta scones! Jobbigt när man är sugen på något men inte vet vad. Egentligen är det sjukt mycket vetemjöl i en sats för 4 pers, ca 8-9 dl, så jag bytte ut hälften av vetemjölet till grahamsmjöl & vetekli, nyttigare & mycket mer mättande. ;) 
 
Snart ska vi iväg till mvc & mäta magen, lyssna på hjärtat & ta prover som vanligt :) 
 

 
 
Hej skitigt fönster! höstmorgon.


Hur ska jag stå uuuuuuuuuuuuut..

Ja HUR ska det gå, att vänta över 1 månad med att gå till frisören? Känner att jag kan springa till henne precis NU och boka om till en tidigare tid, men jag ska försöka att låta bli. Jag vill ju helst ta det så nära förlossningen som det går, samtidigt kan man ju inte gå & se ut hur som helst. 
 
Här är fina utväxten
 
 
 
Usch! Tur nog är det väl fortfarande (??) en trend att ha utväxt ner på halva huvudet? (än är jag inte där men..) haha.. att det ens FÅR va trendigt, samma sak med att färga halva håret (topparna & en bit upp) i typ rosa eller ngn annan ful färg.. NEJ NEJ NEJ (jag gillar ju rosa men det ska inte sitta på huvudet..).

In till..

Åkte till Malin & Robert igår på eftermiddagen, grillade & spelade bingolotto ;) haha. Idag ska vi möta upp en tjej som hade fina bebisgrejer & sen har vi föräldrargruppen efter det. Nu måste jag få något i magen, sen väcka Emil & sen åka. 
 
 


8 veckor!

Snaaart slutar jag äntligen, en timme kvar sen kommer Emil och hämtar mig :) ska bli så skönt att komma hem och lägga sig på soffan, slappaaaa!

Idag är det exakt två månader kvar tills bf, det närmar sig! Förstår inte dem som tycker de är långt kvar, det tycker inte jag! Det blir ju bara närmare för varje dag, har har gått med denna lillbuse i magen i 7 månader. DET är länge däremot :)

Sista dagen!

Denhär veckan har gått så fort, sista dagen med Sanna idag, buhu.. 
Igår hjälpte hon mig vika bebiskläder & få ordning på det, så nu är det sorterat efter vad det är för plagg + storlek så nu är iallafall det under kontroll :) Var även in igår & bokade klipp & färgtid, 3 veckor innan det är beräknat att jag ligger på bb, men sen kommer det ta ett tag innan man sätter sig hos en frisör i flera timmar när det finns ett spädbarn att ta hand om. SÅÅ det ska bli helt underbart att få håret fint igen. 
 
 
Sannas hemliga hobby: löv
 
 
BUSTED!
 
 
 
 
 

Tisdag -

I förrgår kom våra vänner Malin & Robert hit för lite bingolotto, haha, lite pensionärsvarning MEN skratta bäst som skrattar sist när vi har våra miljoner ;) hehe. & igår hade vi föräldragruppen, sen åkte vi & hämtade sanna på stationen :) 
 
 
 

RSS 2.0